Із понеділка у ЛНМУ запроваджується онлайн-навчання

https://leopolis.news/post/75611/iz-ponedilka-u-lnmu-zaprovadjuetsya-onlayn-navchannya

25/11/2022

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

У зв’язку із загостренням безпекової ситуації, продовженням строку дії воєнного стану в Україні, відповідно до Закону України Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» від 07.11.2022 № 757/2022 та частими аварійними відключеннями електропостачання ректор Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, академік НАМН України, професор Борис Зіменковський підписав наказ № 3961-з «Про дистанційне навчання».

Документом передбачено:

Перевести освітній процес для здобувачів освіти усіх рівнів, спеціальностей та курсів на онлайн навчання з 28 листопада 2022 р.

При організації онлайн навчання керуватися вимогами «Положення про використання технологій дистанційного навчання у Львівському  національному медичному університеті імені Данила Галицького».

Відробки пропущених практичних занять проводити щоденно з використанням дистанційних технологій.

Екзамени і диференційовані заліки проводити за поточною успішністю відповідно до вимог наказу ректора від 25.04.2022 №1301-з «Про семестровий контроль в умовах воєнного стану».

Деканам факультетів доручено інформувати здобувачів освіти та завідувачів кафедр про вимоги цього наказу.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news