logo
19/04
18/04
2 ...

Львівський «ОХМАТДИТ» отримав сучасну ендоскопічну систему вартістю понад 100 тис. євро

25-11-2022 16:50628

Львівський «ОХМАТДИТ» отримав сучасну ендоскопічну систему вартістю понад 100 тис. євро
Фото: Львівська ОВА

Компанія Kronospan закупила для медустанови систему Olympus Exera вартістю понад 100 000 євро.

Генеральний директор Наталія Покінська привезла апарат особисто. Нове обладнання дозволить на якісно новому рівні проводити колоноскопію дітям від 0 до 18 років, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Ультратонкий апарат, оснащений NBІ системою (вузькоспектральна візуалізація), яка дозволяє оглядати не лише слизову органів ШКТ, але й дрібні структури слизової – судини, капіляри тощо. Завдяки системі, такі патології як поліпи, пухлини, виразки діагностуються на ранніх етапах, що зменшує необхідність застосування додаткових інвазивних ендоскопічних маніпуляцій.

«Не завжди легко побачити чи дослідити певну патологію, однак, дякуючи сучасним технологіям виявляти різні хвороби стає набагато простіше, особливо якщо ці недуги стосуються внутрішніх органів. А ще тим більше, якщо питання торкається наших дітей. Також хочу подякувати Наталії Покінській, з ініціативи якої цей апарат відтепер допомагатиме рятувати життя», – повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА Орест Чемерис.

Окрім того, апарат зручний в управлінні, що забезпечує комфортний робочий процес в цілому, а інноваційні технології допомагають бути впевненими у постановці діагнозу та проводити прицільні лікувальні маніпуляції.

«Максимальна візуалізація, точна постановка діагнозу та ефективне лікування завдяки оптичним та цифровим технологіям – це безумовна вимога сучасної медицини. Плануємо, на даному апараті обстежувати більше тисячі маленьких пацієнтів щорічно. Щиро дякує компанії Kronospan за вагомий внесок у розвиток дитячої медицини – цінуємо пріоритети та цінності компаній, які спрямовані на допомогу медичним закладам», – розповів директор дитячої лікарні Дмитро Квіт.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news