logo
19/04
15/04
12/04
11/04
08/04
07/04
02/04
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
2 ...

Віктор Гальчинський: Пуйло пропонує українцям кам’яний вік або рабство (ВІДЕО)

26-11-2022 18:043028

Віктор Гальчинський: Пуйло пропонує українцям кам’яний вік або рабство (ВІДЕО)
Фото: зі сторінки у Facebook

Рашистські обстріли України скеровані на те, щоб українці повернулись у кам’яний вік, або ж опинились у рабстві.

Про це заявив у інтерв’ю «Каналу свіжої історії» незалежний експерт з енергетичних питань Віктор Гальчинський. 

Він зазначив, що внаслідок останнього обстрілу московитами наших інфраструктурних об’єктів відбулося падіння частоти у системі та її розпад на окремі сегменти, що є найгіршим сценарієм перебігу подій. «Водночас енергетикам вдалось зробити майже неймовірне, коли протягом 24 годин після обстрілу вдалось стабілізувати систему та почати її поступове відновлення», — зазначив Віктор Гальчинський.

«Енергетична система України зруйнована на понад 50%, і те, що ми маємо, слід дякувати енергетикам, які роблять неможливе», — підкреслив Віктор Гальчинський.

При цьому хочеться вірити, що наступні обстріли не будуть такими масованими. До того ж, більшу частину випущених ракет та дронів – 80 % – знищує наша ППО. І це при тому, що самі московити розраховували, що у ціль буде влучати принаймні 50%. Тоді б ситуація була б набагато гіршою.

Також виправити ситуацію мала б допомога від ЄС, яка, зокрема, передбачає надання енергетичного обладнання. На жаль такі планові вимкнення стають нашою реальністю аж до повної перемоги.

«Тому треба бути готовим до повного блекауту», — зазначив Віктор Гальчинський.

Також він пояснив чому довелось зупинити всі українські АЕС. У самі АЕС влучань не було, до того ж вони розраховані на захист навіть від прямих влучань. Натомість були попадання по розподільчій мережі АЕС, тож «атомки» залишились без споживачів. «Для АЕС поганими є дві протилежні ситуації — коли у них з якихось причин стає забагато споживачів, це призводить до їхнього перевантаження. Однак так само вони не люблять, коли кількість їхніх споживачів суттєво скорочується. А саме це, за рахунок влучання у розподільчі системи і відбулось», — пояснив Віктор Гальчинський.

Олександр Сирцов, спеціально для Leopolis.news