logo
19/04
2 ...

Дві швидкі вже поїхали до ЗСУ, а ще дві броньовані для них готують

28-11-2022 21:26750

 Дві швидкі вже поїхали до ЗСУ, а ще дві броньовані для них готують
Фото: соцмережі

У рамках ініціативи голови Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи»  сьогодні для потреб українських військових, які на Харківщині захищають Україну від путінської орди, відправили 2 карети швидкої допомоги. 

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news з посиланням на Юрія Доскіча – депутата Львівської обласної ради. 

Перед відправкою у зону бойових дій два автомобілі швидкої допомоги були належно відремонтовані. Це зроблено за сприяння Благодійного Фонду сім’ї Доскіч, «Відтак, – сказав Юрій Доскіч, – карети на передовій рятуватимуть життя наших поранених військових». 

До цього важливого процесу були залучені інші особи, які всіляко сприяли, щоб наші військові отримали надійні швидкі. Зокрема, Юрій Доскіч висловив подяку очільнику Львівської ОВА Максиму Козицькому, директору Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрієві Ваську, військовослужбовцю Роману Мерзлікіну. Спільні зусилля дали добрий результат.

Варто зазначити, що напередодні за підтримки керівництва Львівщини БФ сім’ї Доскіч  також відправив на Харківщину 3 автомобілі високої прохідності, які вже виконують завдання у зоні бойових дій. Водночас  чергові карети швидкої допомоги, серед яких і броньовані, ремонтуються і вже невдовзі поїдуть на передову. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news