logo
19/04
15/04
12/04
11/04
08/04
07/04
02/04
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
2 ...

Дмитро Снєгирьов: «Московитам ракет вистачить надовго, до весни точно» (ВІДЕО)

30-11-2022 15:292971

Дмитро Снєгирьов: «Московитам ракет вистачить надовго, до весни точно» (ВІДЕО)
Фото: rudenko.kiev.ua

Попри запевнення провладних експертів про те, що на московії закінчуються ракети українцям розслаблятись не варто. Насправді ракет у московії, якими вона обстрілює Україну, вистачить надовго, принаймні до весни точно.

Про це в інтерв’ю «Каналу свіжої історії» заявив військовий експерт Дмитро Снєгирьов. 

Він наголосив, що в основі тактики, яку зараз застосовує московія, є примус до так званих дипломатичних переговорів на умовах москви.  

«Це пропозиції до капітуляції», зазначив Дмитро Снєгирьов.  

За його словами, підтвердженням цього є і заява прессекретаря владіміра пуйла Дмітрія Пєскова, яка прозвучала одразу після масованого ракетного обстрілу: «або ми продовжуємо ракетні обстріли, заглиблюючи Україну в середньовіччя, або ви погоджуєтесь на територіальні поступки».

Ситуація з енергетикою зараз, за словами Дмитра Снєгирьова, залишається складною, адже дефіцит електроенергії складає близько 30%, тож електропостачання буде обмежуватись у всіх областях. 

Водночас Україні варто сподіватись на західну економічну допомогу, зокрема в частині унемождивлення енергетичного блекауту. Зокрема, про це говорять і міністри країн НАТО, і про це говорить заява представників США, що Україна отримає допомогу в частині проходження опалювального сезону. Мова йде як про постачання газу, так і передачу певних потужностей, які унеможливлять енергетичну кризу. 

«Хоча у московитів залишається значний запас ракет, однак Україні, щоб запобігти розгортанню енергетичної кризи, треба пов’язати питання енергетичної безпеки з постачанням систем ППО»,зазначив Снєгирьов. 

Зокрема, йдеться про системи Pаtriot, які Німеччина планує передати Польщі. І тут позиція нашої сусідки Польщі, за слвоами Снєгирьова, заслуговує на захоплення, адже вони заявили, що системи Pаtriot слід встановити в Україні, тоді вони зможуть закрити небо і над Україною, і над Польщею.

Підтвердженням цього стала трагедія, що сталась у Польщі, яка засвідчила, що саме росія є винуватцем загибелі польських громадян.

«Якщо підсумовувати ситуацію, то основні удари московітів зосереджені на об’єктах енергетичної інфраструктури, розподільчих лініях, ТЕС, ГЕС, підстанціях, що генерують електрику. Наступними кроками України має стати посилення системи ППО, створення

багатоешелонованої системи, яка унеможливить ракетний терор у майбутньому. І головне — економічні санкції проти РФ. З боку країн Заходу має бути адекватна, дзеркальна відповідь. Московити мають відчути міць не персональних, а секторальних санкцій», – наголосив Дмитро Снєгирьов.

Олександр СИРЦОВ, для Leopolis.news