logo
24/04
2 ...

У Львові відбудеться форум адміністративних послуг «Точка дотику»

02-12-2022 09:19454

У Львові відбудеться форум адміністративних послуг «Точка дотику»
Фото: Львівська ОВА

Наступного тижня, 9 грудня, у місті Львові відбудеться Всеукраїнський форум адміністративних послуг «Точка дотику» за участю представників міст України, бізнесу та міжнародних організацій.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Центри надання адміністративних послуг в Україні вже понад десять років є важливим елементом в наданні державних та муніципальних послуг за принципом доступності сервісу та високого рівня лояльності. Однак, повномасштабна війна в Україні, вплинула на громадян, бізнес та на державу в цілому, зокрема й на сферу надання адміністративних послуг.

Водночас бізнес продовжує працювати, громадяни мають потреби у розв'язанні повсякденних питань, а отже, потреба в отриманні адміністративних послуг i надалі залишається актуальною, попри обставини сьогодення. Сфера надання адміністративних послуг продовжує стрімко розвиватися, адже те, що раніше було неможливим, зараз стало невід'ємним в наданні послуг та суттєво спростило ряд процедур (шеринг документів, інтеграція реєстрів, е-документи, держава в смартфоні та інші).

Саме тому, з метою підтримки Центрів надання адміністративних послуг України під час війни, адаптації працівників, огляду законодавчих ініціатив та процедур у сфері надання адміністративних послуг, розвитку інновацій, які стали можливі в період кризи, створення нових ідей та залучення досвіду бізнесу у створенні державних (муніципальних) сервісів, у місті Львові 9-го грудня проведуть Форум адміністративних послуг «Точка дотику».

Програма форуму передбачатиме декілька блоків. Перший – «Надання послуг в період невизначеності. Виклики та можливості громад». Другий блок – «Трансформація державних адміністративних послуг, як до сервісу із фокусом на людиноцентричність». Третій – «Тотальна цифровізація. Шукаємо відповідь на питання: "Яким буде майбутнє сфери надання адміністративних послуг?».

Серед спікерів форуму: представники міністерств, міжнародних фондів, керівники ЦНАП - з повною програмою форуму можна ознайомитися за посиланням.

Для участі у Форумі необхідно зареєструватися тут.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news