logo
24/04
23/04
22/04
21/04
18/04
17/04
2 ...

У Львові з’явиться Національний реабілітаційний центр

02-12-2022 20:031864

У Львові з’явиться Національний реабілітаційний центр

Верховна Рада України ратифікувала рамкову Угоду між Урядом України та Урядом Республіки Австрія про економічне співробітництво у розвитку проєктів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив народний депутат України Ростислав Тістик.

Відповідний законопроект № 0176 підтримали 234 народні обранці. «Окрім створенння  Національного реабілітаційного центру у Львова Угода передбачає реконструкцію та оснащення Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» у Києві та будівництво і оснащення сучасної університетської клініки у Києві. Це історичний момент для медичної галузі не лише Львівщини, а цілої України! Вітаю усю медичну спільноту України! Попереду багато роботи та позитивних змін», - зазначив Ростислав Тістик.

Як зазначається у супровідному документі до законопроекту, прийняття акта створює правові підстави для набрання чинності Рамковою угодою, що сприятиме економічному співробітництву з Урядом Австрії у розвитку пріоритетних проектів, зокрема у сфері інвестицій, інновацій та реалізації економічних проектів, особливо в галузі медичних технологій та закладів охорони здоров’я, сприяння розвитку сучасної соціальної та навчальної інфраструктури, зокрема розвитку мережі сучасних медичних та професійно-технічних навчальних закладів, розвитку міжнародного економічного співробітництва та ринку страхової медицини в Україні.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news