logo
19/04
18/04
2 ...

Резніков відвідав славнозвісну Чорнобаївку і розповів на що можуть розраховувати росіяни

03-12-2022 16:34592

Резніков відвідав славнозвісну Чорнобаївку і розповів на що можуть розраховувати росіяни
Фото: twitter.com/oleksiireznikov

Міністр оборони Олексій Резніков відвідав міжнародний аеропорт «Херсон» у звільненій Чорнобаївці.

Він сфотографувався на фоні зруйнованого аеропорту «Херсон» та виклав знімки у Twitter.

«Це залишки вивіски міжнародного аеропорту «Херсон» в Чорнобаївці. Перші три літери назви міста росіяни зрозуміють без перекладача – і це єдине, що вони можуть отримати від України. Багато з них, хто удобрює поля навколо, вже в цьому переконались. Нехай щастить!», – підписав фото Резніков.

Нагадаємо, в Чорнобаївці ворог вперто зосереджував техніку, які регулярно знищувала українська артилерія. 

У березні, коли ЗСУ знищили черговий блокпост росіян, військові знайшли мапи окупантів, які пояснили «феномен» Чорнобаївки.  Справа в тому, що на цьому аеродромі під Херсоном рашисти розмістили штаби майже всіх підрозділів свого угрупування: 22 армійського корпусу, 7-ої десантно-штурмової дивізії, 127-ої окремої бригади розвідки та 20-ої мотострілецької дивізії. А найголовніше - командний пункт всього угрупування військ рф на цьому напрямку.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що Чорнобаївка увійде в історію воєн: «Це - місце, де російські військові і їхні командири показали себе повністю, такими, як вони є: бездарними, здатними просто гнати своїх людей на забій. Шість разів наші військові знищували окупантів під Чорнобаївкою. Шість разів! І вони все одно приходять туди»

 Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news