logo
19/04
18/04
2 ...

Пункти обігріву у школах, ліга з інтелектуальних ігор та Година Коду: що за тиждень змінилося в освітній галузі Львова

04-12-2022 19:191434

Пункти обігріву у школах, ліга з інтелектуальних ігор та Година Коду: що за тиждень змінилося в освітній галузі Львова
Фото: ілюстративне

Керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк у своєму щотижневому відеозверненні розповів про облаштування пунктів обігріву у міських закладах освіти, започаткування шкільної ліги з інтелектуальних ігор та світову ініціативу Година Коду для учнів.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

«Цього тижня ми дооблаштовували наші пункти обігріву. Вони почнуть працювати, коли протягом 24 годин у нашому місті не буде електроенергії та тепла. Тоді наші мешканці матимуть можливість прийти у них, зарядити мобільні телефони, випити гарячого чаю і провести час. Дякую кожному, хто долучився і допоміг нам в облаштуванні наших пунктів обігріву і дуже сподіваємось, що вони нам не знадобляться», - зазначив головний освітянин Львова.

Також, за його словами, у місті планують створити шкільну лігу з інтелектуальних ігор для учнів.

«Черговим нововведенням є те, що ми плануємо у Львові започаткувати шкільну лігу з інтелектуальних ігор, де діти зможуть у познавчальний час зі своїми друзями та однокласниками разом позмагатися та збільшити свої знання з різних сфер», - розповів Андрій Закалюк.

Керівник міського управління освіти нагадав, що із наступного тижня у львівських школах стартує Година Коду – світова ініціатива щодо популяризації програмування серед школярів. У 2022 році у Львівській громаді вона триватиме два тижні. 

Він також закликав брати участь у шкільних заходах, приурочених до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news