logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

У Львові відкрилась виставка «Янголи спорту»

07-12-2022 15:581651

У Львові відкрилась виставка «Янголи спорту»
Фото: ЛОВА

«Янголи спорту» – це проєкт Спортивного комітету України. Сьогодні команда зібрала історії понад сотні загиблих українських воїнів-спортсменів, серед яких і жителі Львівщини.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Раніше виставку вже експонували у Києві, Житомирі та Рівному. Тому разом із фото привезли Книгу пам’яті, у яку всі охочі можуть вписати слова підтримки чи побажання. Відвідати виставку можна у Львівському муніципальному мистецькому центрі до 24 грудня.

Серед «Янголів спорту» – спортсмени Львівщини Дмитро Сидорук, Микола Забавчук, Дмитро Фіалка, Олег Мазур, Іван Бідняк, Єгор Кігітов, Юрій Лучечко, Віталій Сапило.

«З багатьма з цих людей ми були знайомі особисто, часто зустрічались, планували якісь речі. Так співпало, що на фотографіях усі хлопці усміхнені. Це важливо. Це те, що дає нам розуміння, що завтра буде за нами. Це найкращі з кращих, яких, на жаль, вже не повернути. Та заради них і нашого майбутнього маємо ставати кращими і сильнішими», – наголосив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як. 

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news