logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Папі Франциску подарували хрест з осколком російської ракети, який витягнули з тіла 13-річної дівчинки

08-12-2022 11:231043

Папі Франциску подарували хрест з осколком російської ракети, який витягнули з тіла 13-річної дівчинки
Фото: www.vaticannews.va

Міський голова Львова Андрій Садовий у Ватикані передав Папі Франциску хрест з осколком російської ракети, який дістали з тіла 13-річної дівчинки Насті. 

Про це Андрій Садовий повідомив на своїй сторінці у Telegram.

«На фото дерев’яний хрест – символ перемоги добра і правди, який “поранений”  осколком російської ракети. Поранений, але НЕЗЛАМНИЙ, як усі українці.  Цей осколок витягнули з тринадцятирічної дівчинки Насті. Папа про це знає. Думаю, кожен дуже чітко зрозумів символізм», - написав Андрій Садовий.

Він також повідомив, що Глава католицької церкви благословив хрест, і тепер він подорожуватиме церквами по світу, щоб закликати всіх вірних молитись за Україну. Ще один такий хрест залишиться у Папи Франциска, щоб кожного дня нагадувати про ціну, яку платять українці за правду та свободу.

Міський голова Львова також розповів   Святішому Отцеві про наслідки російської агресії та проєкт «Unbroken», що є багатофункціональним медичним центром для лікування постраждалих внаслідок війни, між якими є чимало дітей і молодих людей, важко поранених під час бомбардувань. Програмою «Unbroken», серед іншого, передбачено виготовлення протезів та допомога в ресоціалізації постраждалим від обстрілів.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news