logo
20/04
19/04
2 ...

«Садовий, вам не впадло було прийти до пам'ятника Бандери?» – звернення Ірини Фаріон (ВІДЕО)

03-01-2023 12:497337

«Садовий, вам не впадло було прийти до пам'ятника Бандери?» – звернення Ірини Фаріон (ВІДЕО)
Фото: скріншот з відео

Відома мовознавиця, доктор філологічних наук, професор Ірина Фаріон записала відеозвернення до керівників Львівщини та міста з нагоди уродин Степана Бандера.

Обурило Ірину Фаріон, що їй не дали можливість виступити біля пам'ятника Степана Бандері з нагоди річниці з дня його народження, хоча раніше була домовленість про такий виступ.

ЇЇ здивувала присутність на заходах Андрія Садового, який «з якогось дива прийшов до пам'ятника Бандери, маючи завжди за усе своє буття мера Львова вкрай негативне ставлення до провідника націоналістичного руху». 

«Садовий, вам не впадло було прийти до пам'ятника Бандери, робіть свою гнилу ліберальну справу. Навколо вас знаходиться таке саме гниляцтво як ви. Але пощо залазити у святая святих? Невже ви думаєте, що не знайдуться люди, які поставлять вас на місце у вашому нікчемстві разом із вашим оточенням?», – зазначила Фаріон.

«Сподіваюсь, що цей рік 2023 ціною найвищих зусиль наших воїнів принесе нам велику перемогу і наступний етап буде повне і абсолютне зметення у Львові цієї фарисейської лицемірної влади, яка весь час пристосовується до тих ідей, яких вона не може осягнути з огляду на свою внутрішню малість», – наголосила Ірина Фаріон.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news