logo
22/04
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Майже 30 тис. грн для ЗСУ зібрали під час концерту музично-мистецького центру «Острів дитинства» (ФОТО)

12-01-2023 15:181467

Майже 30 тис. грн для ЗСУ зібрали під час концерту музично-мистецького центру «Острів дитинства» (ФОТО)
Фото: Львівська ОВА

Проєкт, у межах якого відбувся концерт, зініціювали діти – вихованці центру.

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, 10 січня у межах мистецько-волонтерського проєкту «Діти для перемоги» у львівському Палаці Петрушевича відбувся великий благодійний концерт під назвою «Різдвяна оповідь» вихованців центру, на який запросили військовослужбовців. Під час концерту лунали колядки, різдвяні та національно-патріотичні пісні.

Саме діти зініціювали цей проєкт, щоб зібрати кошти на автомобіль для порятунку військових, поранених на передовій, у результаті зібрали 28033 гривні.

«Ці діти неймовірно талановиті і такі щирі! Справжні патріоти своєї країни! Вони радіють, що творчістю і реальними справами також наближають перемогу України. Велика вдячність дітям, батькам, а також педагогам «Острова дитинства» за те, що докладають багато зусиль для розвитку творчих здібностей дітей і молоді та виховують їх у національно- патріотичному дусі. А наше завдання - максимально сприяти тому, щоб юні таланти мали найсприятливіші умови для розвитку і вдосконалення своєї майстерності, щоб охоче навчалися, примножували та популяризували у світі українську культуру», - зазначила директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОВА Ірина Гаврилюк. 

За високу виконавську майстерність, популяризацію української національної культури серед дітей і молоді та мистецьку волонтерську діяльність колектив музично-мистецького центру «Острів дитинства» отримав подяку Львівської обласної військової адміністрації.

Довідково:

Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА упродовж кількох років має активну творчу співпрацю з ММЦ «Острів дитинства». Колективи центру неодноразово брали участь у заходах вшанування пам'яті захисників України, Героїв Небесної Сотні та в інших спільних культурних акціях.

ММЦ «Острів дитинства» створено у 2005 році. Його незмінним керівником є відомий композитор, співак Сергій Котовський. Упродовж 18 років діяльності центр став потужним навчально-креативним простором для реалізації творчих здібностей талановитих дітей. У центрі функціонують такі студії: раннього розвитку дітей, естрадного мистецтва, театрального мистецтва, хореографії, циркового мистецтва, школа журналістики.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news