Депутати підтримали участь Першого медоб’єднання в аукціоні з викупу приміщення готелю «Власта»

https://leopolis.news/post/78824/deputaty-pidtrymaly-uchast-pershogo-medobednannya-v-aukcioni-z-vykupu-prymishchennya-gotelyu-vlasta

23/01/2023

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Як наголошує генеральний директор Першого медоб’єднання Олег Самчук, Перше ТМО, а це три лікарні, за час війни стало головним медзакладом в тилу.

«За минулий рік ми пролікували півмільйона українців, 11 тис. – поранених, 80 тис. - переселенців. Ми лікуємо і дітей, і дорослих. І військових, і цивільних. Ми лікуємо наших українців в Україні.

До нас уже телефонують тисячі пацієнтів, які просять про допомогу в реабілітації та протезуванні. Ми можемо їм допомогти, але у нас є велика проблема - їм немає де жити. А реабілітація людей може тривати місяцями.

Та ми знайшли вихід з цієї ситуації – хочемо викупити приміщення готелю «Власта» і тимчасово поселяти сюди пацієнтів», -  зазначив генеральний директор Першого медоб’єднання Олег Самчук.

Аукціон з продажу приміщення готелю «Власта» запланований на завтра, 23 січня.

Нагадаємо, Перше ТМО разом із Львівською міською радою готові викупити приміщення  за стартовою ціною - 7 мільйонів гривень, та виплатити всі борги підприємства, а це ще 8 мільйонів гривень, відремонтувати його та тимчасово поселяти тут пацієнтів, що потребують довготривалого лікування. Йдеться про 12-поверхову будівлю готелю, загальною площею 8174,7 квадратних метрів. Розташований готель на відстані 1,7 км від центру міста.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news