logo
28/03
2 ...

У Львові вибухнув акумулятор у квартирі багатоповерхівки: виникла пожежа, постраждав 37-річний чоловік

23-01-2023 10:511648

У Львові вибухнув акумулятор у квартирі багатоповерхівки: виникла пожежа, постраждав 37-річний чоловік
Фото: facebook.com/MNSLVIV

У Львові на вул. Лінкольна у квартирі на п’ятому поверсі чотирнадцятиповерхового житлового будинку внаслідок вибуху акумулятора виникла масштабна пожежа.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС України у Львівській області, повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101», 22 січня о 08:18.

До місця виклику виїхали рятувальники 3-ої державної пожежно-рятувальної частини. Львова та пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Як з’ясувалось на місці події внаслідок інциденту вибуховою хвилею знищено вхідні двері, два металопластикові вікна, пошкоджено натяжну стелю на площі 40 кв.м. та виникла пожежа. 

На пожежі отримав термічні опіки обличчя, обох кистей рук, обох стоп II ступеня чоловік власниці квартири (чоловік 1985 року народження), якого в стані середнього ступеня важкості медики госпіталізували в комунальну 8-му міську клінічну лікарню  Львова.

«О 08:37 вогнеборці локалізували пожежу та о 08:39 ліквідували.  Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м., пошкодив стіни на площі 20 кв.м., пошкодив стіни загального коридору на площі 6 кв.м. та стелю на площі 12 кв.м., вхідні двері на площі 1 кв.м. в сусідній квартирі. До ліквідації наслідків пожежі залучили 12 осіб особового складу та 3 одиниці спецтехніки», - розповіли рятувальники.

Попередньою імовірною причиною пожежі є вибух акумулятора.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news