logo
19/04
15/04
12/04
11/04
08/04
07/04
02/04
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
2 ...

Володимир Цибулько: Роль Путіна тепер грає актор (ВІДЕО)

23-01-2023 15:313675

Володимир Цибулько: Роль Путіна тепер грає актор (ВІДЕО)
Фото: nspu.com.ua

«Заява Зеленського про те, що він сумнівається, чи путін ще живий виявилась дуже вдалою, особливо як він це подав, що сумнівається, хто саме зараз у Кремлі приймає рішення, чи, можливо, замість путіна це робить якась колективна хунта».

Про це в інтерв’ю «Каналу свіжої історії» заявив політолог Володимир Цибулько.

За словами Володимира Цибулька, це був добре продуманий хід, однак, враховуючи страх Зеленського та його оточення перед Путіним, він був зроблений після візиту до Києва директора ЦРУ Роборта Гейтса, який, вочевидь, поділився наявними у нього інсайдами про панічні настрої у Кремлі.

«Як наслідок Пєсков не зумів належним чином відреагувати та одразу посипався, говорячи, мовляв, Пуиін почуває себе ліпше, ніж раніше», – зазначив Володимир Цибулько.

Другий момент, який змушує сумніватись, що нам показують справжнього путіна, чи це, ймовірно, актор, який грає його роль, це постійні «консерви», тобто архівні зйомки, або ж зйомки путіна з великої відстані, що утруднює його ідентифікацію. Такими були зйомки візиту путіна на відзначення 80-ліття блокади Ленінграду, які були зроблені дуже неохайно, адже президента росії не показали в колі людей.

«Є відчуття, що у москві посипалась керованість. Для чого, приміром, в Москві на дах міністерства оборони та інші урядові будівлі демонстративно встановили протизенітно-ракетний комплекс? Це означає, що є патологічний страх, і він пов’язаний не лише з путіним», — зазначив Волоимир Цибулько.

Є багато подій, які можна трактувати як підготовку до такої ізоляції путіна — твердить Володимир Цибулько. Наприклад, дуже кумедно виглядало, коли у Москві путін та президент Франції Макрон зустрічались за 10-метровим столом, де вони просто мусіли перегукуватись. Це була спроба замінити у зустрічах з першими особами Путіна на актора. Так само лідер Китаю Сі під час саміту Шанхайської групи відмовився прийти на спільну вечерю, оскільки за даними китайської розвідки Путіна могли замінити на актора.  Рол Тамади тоді виконував президент Туреччини Ердоган, натомість сам путін скромненько сидів біля Лукашенка – вочевидь актор, який грав його роль не зумів психологічно адаптуватись до товариства перших осіб. Тоді ж  путін на реальність розійшлися.

Також Володимир Цибулько звернув увагу на ще один факт – тривалий час путін грав роль сильного та впевненого у собі чоловіка, який літає зі стерхами та пірнає в море за амфорами. Однак вже кілька років, і жодного польоту, так само як і жодної виловленої амфори. Натомість маємо поїздки у залежні від Кремля країни – Білорусь та Вірменію, де путін, чи людина, яка грає його роль, незвично бадьорі. 

«Однак у московитського керівництва дуже обмежений час, бо путін тепер перетворився на великий подразник для московитів. А через фінансові втрати московський істеблішмент шукатиме собі варіанти, як обійтися без нього, і оці постійні консерви є свідченням його поступової ізоляції його ж клікою», – наголосив Володимир Цибулько.

Олександр СИРЦОВ, спеціально для Leopolis.news