Для львів’ян поважного віку організували фотопроєкт «Краса поза часом»

https://leopolis.news/post/78927/dlya-lvivyan-povajnogo-viku-organizuvaly-fotoproekt-krasa-poza-chasom

24/01/2023

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Відвідувачі нашої установи – найкращі. І ми маємо цьому підтвердження: чудові світлини наших панів та панянок. Усі вони на фото – харизматичні, емоційні, сповнені життя. Кожне фото – гідне обкладинки журналу. І зовсім не дивно, що знімки вийшли такими гарними. Адже пани та панянки просто насолоджувались процесом і чудово позували. А ще усі вони, що надзвичайно важливо, повернулося додому у чудовому гуморі, веселі та повні сил», – розповіли у терцентрі.

Фотографування тривало упродовж тижня. Допомагали у реалізації проєкту установа дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Галицького району та клуб «Фотодей».

Слід зазначити, що працівники територіального центру, щоб якомога більше урізноманітнити дозвілля і залучити до участі щонайбільше літніх людей, щоденно проводять різні заходи. У кожному з них беруть участь 10-15 старших мешканців Львова. Кожну групу на прогулянці, екскурсії чи тренуванні обов’язково супроводжує працівник установи.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування опікується вразливими групами населення та людьми похилого віку, що перебувають у складних життєвих обставинах. Центр працює за адресою: м. Львів, вулиця Генерала Чупринки, 58а.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news