Кредобанк впроваджує новий сервіс Craft Banking для клієнтів преміального сегменту

https://leopolis.news/post/79001/kredobank-vprovadjue-novyy-servis-craft-banking-dlya-klientiv-premialnogo-segmentu-

25/01/2023

Головними перевагами Craft Banking є максимальна увага до деталей та потреб клієнта, комфортне індивідуальне обслуговування без черг та безкоштовне зняття готівки у банкоматах за кордоном, повідомляє пресслужба банку.

Клієнти Craft Banking обслуговуються в  ремих комфортних зонах відділень у наперед погоджений час. Кожен клієнт отримує персонального радника з банківських послуг, який не тільки організовує обслуговування, а й надає індивідуальні консультації, які найповніше відповідають конкретним потребам. Зв’язок із персональним радником можливий як телефоном, так і через популярні месенджери.

«Крафтовий – це особливий, індивідуальний і лімітований. Craft Banking - це наш підхід, наше сприйняття клієнта й нестандартні фінансові рішення у кожній ситуації окремо. У межах крафтового сервісу клієнти отримають персонального радника з банківських послуг, позачергове обслуговування, преміальні картки, консьєрж-сервіс і  вигідні фінансові послуги та комфортні умови. Ми сподіваємося створити для клієнтів позитивно інший досвід через індивідуальний підхід.» - говорить перший заступник голови Правління АТ «Кредобанк» Войцєх Тарасюк. 

У межах сервісу доступні два преміальні пакети обслуговування - Craft Black та Craft на основі карток Mastercard World Black Edition та Mastercard World Elite відповідно. У кожен пакет входить безкоштовне отримання трьох карток відповідного класу, 4 рахунки в національній та іноземних валютах та ощадний рахунок «Кишеня» з річною процентною ставкою 10% на залишок коштів. В рамках пакетів передбачена можливість оформити картку на когось із членів сім’ї або друзів. Ліміт безкоштовного зняття коштів у будь-якому банкоматі України та світу складає 300 тисяч гривень на місяць для пакету Craft Black та 500 тисяч гривень на місяць для пакету Craft.

Усім клієнтам Craft Banking доступні послуги Fastline, доступ до бізнес-залів Mastercard та LoungeKey, а також консьєрж-сервіс Mastercard. Обслуговування в сервісі – безкоштовне за умови отримання доходу не менш як 40000 грн. на місяць у пакеті Craft Black та 100000 грн на місяць у пакеті Craft Black або розрахунків картою на половину від вказаної суми.

Щоб стати клієнтом сервісу Craft Banking, потрібно звернутися до свого персонального менеджера, якщо Ви вже обслуговуєтесь на VIP-пакетах банку, або надіслати заявку на сайті чи зателефонувати на гарячу лінію банку. Для всіх нових клієнтів Кредобанк пропонує клієнтам розіграші крафтових подарунків та сертифікатів на подорожі.