Трагічно загинуло подружжя прикордонників Бердянського загону

https://leopolis.news/post/79199/tragichno-zagynulo-podrujjya-prykordonnykiv-berdyanskogo-zagonu

29/01/2023

Про це повідомляє ДПСУ.

Неля Доценко тривалий час була речницею Луганського прикордонного загону та доносила інформацію щодо обстановки на лінії розмежування та на кордоні з країною-агресором. Робота Олександра була не публічною, але не менш важливою, адже він здійснював та організовував оперативно-розшукову діяльність. Після повномасштабного вторгнення рашистів подружжя несло службу у складі Сил оборони, які боронять Україну на південному напрямку. Олександр та Неля взяли короткотермінову відпустку, щоб зустрітися з 13-річним сином, який через війну евакуювався з Бердянська до бабусі – матері Нелі. Ця зустріч виявилася останньою.

«Це велика втрата для всього колективу прикордонного відомства. Офіцери все своє свідоме життя присвятили справі охорони кордонів України. Олександр і Неля були добрі, люблячі, щирі й чуйні люди. А їх професіоналізм, патріотизм, мужність, незламність духу, вмотивованість, проявленні під час виконання службових обов’язків та  в протистоянні збройної агресії з боку росії стали прикладом для наслідування. Висловлюємо щирі співчуття всім рідним і близьким. Ми розділяємо ваш біль», – йдеться у повідомленні.

За даними ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, 29 січня на автодорозі Е-50 поблизу с. Качуринці Війтовецької тергромади Хмельницького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки MAN та легковика Volkswagen Touran. 

На місці події рятувальники провели роботи з деблокування пасажирки легковика, а також вжили заходів, аби не допустити займання автівок. Внаслідок автотрощі загинули 40-річний водій та 37-річна пасажирка легковика Volkswagen, 26-річного водія вантажівки госпіталізовано до Волочиської багатопрофільної лікарні.

Причини та обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

Leopolis.news