Живий талісман «Рекс» мінометної батареї львівських десантників допомагає воїнам бити окупантів (ФОТО)

https://leopolis.news/post/79395/jyvyy-talisman-reks-minometno-batare-lvivskyh-desantnykiv-dopomagae-vonam-byty-okupantiv--foto

01/02/2023

Під час бойової роботи мінометного підрозділу, він доставляє десантникам боєприпаси, які закріплені у нього на розвантажувальній системі, що неодноразово допомагало нашим воїнам, розповіли у Генштабі ЗСУ.

«“Рекс” прибився до нашої мінометної батареї ще перед звільненням Ізюму, на ходу заскочивши у кузов автомобіля. Як би це банально не звучало, але він відчув, що ми звільняємо окуповані території. З тих пір, ми разом з ним  "не розлий вода"», – розповідає його друг та господар Іван.

За місяці активних бойових дій, «Рекс» побував у багатьох гарячих точках, майже всюди, де воювали львівські десантники. А одного разу він отримав осколкове порання лапи. Проте підлікували та поставили до строю.

Чотирилапий красень не пропускає жодного бойового виїзду, та постійно присутній на вогневих позиціях мінометного підрозділу. Він добре розрізняє виходи та прильоти, реагує на можливий обстріл противника. За цей час, він став живим талісманом мінометного підрозділу.

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news