logo
18/04
17/04
2 ...

Рашисти вдарили ракетою по багатоповерхівці в Краматорську: троє загиблих, під завалами шукають людей

02-02-2023 10:26925

Рашисти вдарили ракетою по багатоповерхівці в Краматорську: троє загиблих, під завалами шукають людей
Фото: ДСНС України

В ніч на 2 лютого, росіяни завдали ракетного удару по житловому будинку у Краматорську. Внаслідок атаки багатоповерхівка знищена, є загиблі та поранені.

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко.

«Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — загинули щонайменше 3 людини. Повністю знищена багатоповерхівка у центрі міста. Рятувальна операція триває», повідомив Павло Кириленко.

Як зазначили у ДСНС України, внаслідок ракетного удару зруйновано з 4-го по 1-й поверхи чотириповерхового житлового будинку в межах одного під’їзду з послідуючим загоранням припаркованих автомобілів.

«Станом на 07:00 2 лютого внаслідок обстрілу підрозділами ДСНС деблоковано тіла 3 загиблих осіб та 2 особи врятовано. Травмовано 18 осіб (з них 8 осіб госпіталізовано). Загоряння автомобілів ліквідовано. Розгорнуто пункт обігріву ДСНС. До рятувальних робіт залучено 183 особи та 18 одиниць техніки, з них від ДСНС 60 осіб та 11 од. техніки (в т. ч. мобільно-оперативна

група ГУ ДСНС)», - розповіли рятувальники.

У МВС України повідомили, що поліція документує наслідки воєнного злочину росії. 

На місці працюють 11 слідчо-оперативних груп, вибухотехніки, кінологи, парамедики, патрульні поліцейські та інші підрозділи.

Біля кожного пошкодженого будинку виставлено поліцейські наряди. Правоохоронці  евакуювали людей до місцевої школи, де розгорнуто пункт прихистку. 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news