logo
19/04
2 ...

Міжнародна благодійна організація передала на Дрогобиччину гуманітарку

02-02-2023 11:08855

Міжнародна благодійна організація передала на Дрогобиччину гуманітарку
Фото: ЛОВА

Теплі речі, матраци, набори постільної білизни, розкладні стільці, сонячні лампи — все це передала Міжнародна організація з міграції (МОМ) на Дрогобиччину.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Район отримав близько сотні одиниць гуманітарної допомоги — серед яких найбільш необхідні побутові речі для комфортного проживання внутрішньо переміщених осіб.

Згодом у Дрогобицькій РВА розподіляють цю гуманітарну допомогу у колективні притулки району сім'ями переселенців, які зараз перебувають у складних обставинах згідно з їхніми потребами.

Нагадаємо, що Міжнародна організація з міграції International Organization for Migration, МОМ / IOM) — міжурядова міжнародна організація, що була створена та діє створена для розв'язання численних міграційних проблем у сучасному світі; є провідною міжурядовою організацією в міграційній галузі та тісно співпрацює з урядовими, міжурядовими та громадськими установами та організаціями.

Від початку російської агресії в Україні, МОМ активно допомагає українцям гуманітарної допомогою та іншого роду підтримкою. 

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news