logo
20/04
19/04
2 ...

Благодійний фонд сім’ї Доскіч продовжує допомагати ЗСУ

06-02-2023 14:39864

Благодійний фонд сім’ї Доскіч продовжує допомагати ЗСУ
Фото: із соціальних мереж

Наші героїчні ЗСУ надійно тримають оборону. І, при цьому, наближають перемогу над ненависним ворогом. Не можна забувати, що на передньому краю зіткнення  чийсь батько, син, а може, й внук. «А ми, зі свого боку, маємо на своєму місці робити все можливе для світлого дня перемоги», каже депутат Львівської облради Юрій Доскіч.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

Так і діє команда Благодійного фонду сім’ї Доскіч упродовж усіх місяців путінської агресії. Недавно 77 аеромобільній бригаді десантно-штурмових військ відправили чергову допомогу. А це, зокрема, берці, медикаменти, гігієнічні засоби, різні набори продуктів харчування. Спрацьовує принцип: «Все для фронту, перемоги ЗСУ».

До того тонни різноманітного вантажу БФ сім’ї Доскіч відправив в інші військові підрозділи. Вони отримали буржуйки, автомобілі, у тому числі броньовані швидкі медичні, А також чимало такого, в чому захисники мали потребу.

Але війна породила нову соціальну категорію українців – вимушено переміщених і потребуючих. Про них піклуються благодійники, додаючи їм трішечки радості. Відтак для них у Добромильську, Хирівську, Старосамбірську та Стрілківську громади Самбірщини Благодійний фонд сім’ї Доскіч та Мальтіська служба завезли продуктові набори. Їхня співпраця триває давно.

«Дякуємо за дружнє плече підтримки, – написала Надія Корорльчук із Старого Самбора на своїй сторінці у Фейсбук. – Творити добрі справи разом з добрими людьми завжди приємно».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news