logo
18/04
2 ...

У Львові співробітника прокуратури оштрафували на 17 тис. грн за п'яне водіння

07-02-2023 09:124162

У Львові співробітника прокуратури оштрафували на 17 тис. грн  за п'яне водіння
Фото: ілюстративне

 У Львові співробітника обласної прокуратури оштрафували за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння на 17 тис.грн. Також його позбавили права керування на рік, однак наразі рішення суду ще не набрало законної сили. 

Про це повідомляє Антикорупційний моніторинг Львівщини.

 Зазначається, що згідно з інформацією з Єдиного державного реєстру судових рішень, рішення про притягнення прокурора до адмінвідповідальності за  ч. 1 ст. 130 КУпАП було ухвалено 6 грудня 2022 року.

«Як стало відомо з власних джерел, мова в цьому рішенні суду йде про прокурора відділу прокуратури Львівської області Рубцова Володимира. 15 червня 2022 року вказаний співробітник прокуратури у Львові в вечірній час керував автомобілем порушуючи правила дорожнього руху. Його автомобіль зупинили співробітники патрульної поліції. Після перевірки документів, у поліціантів виникла підозра, що прокурор перебував в стані алкогольного сп’яніння. На прохання патрульних поліцейських пройти Рубцовим В. освідування, останній відмовився. Після цього на нього був складений адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 адмінкодексу та останній відсторонений від керування автотранспортом», - йдеться у повідомленні Антикорупційного моніторингу Львівщини.

За результатами судового розгляду, суд застосував до співробітника прокуратури адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 грн та позбавлення права керування транспортними засобами на строк 1 рік. Наразі, рішення суду ще не набрало законної сили.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news