logo
24/04
23/04
2 ...

Поблизу Львова під час пожежі в приватному житловому будинку важко постраждав 48-річний чоловік

07-02-2023 10:36585

Поблизу Львова під час пожежі в приватному  житловому будинку важко постраждав 48-річний чоловік
Фото: facebook.com/MNSLVIV

Пожежа виникла у селі Зубра на вул. І. Франка, Львівського району, в півтораповерховому шлакоблочному житловому будинку, критому металочерепицею, розміром 9×11 м. 

Як повідомляє пресслужба ДСНС України у Львівській області, повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101», 6 лютого об 11:50. 

До місця виклику виїхали рятувальники 29-ої державної пожежно-рятувальної частини  Львова.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику з вікон будинку вибивався густий чорний дим. Очевидці пожежі повідомили про те, що в будинку можуть знаходитись люди.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захист органів дихання та зору.

Під час проведення розвідки будинку на підлозі кухні рятувальники знайшли чоловіка, якого винесли на свіже повітря та передали медикам. Після чого продовжили пошуки людей. Оглянувши увесь будинок рятувальники не виявили більше нікого з людей, проте в одній з кімнат вогнеборці знайшли кота, якого також винесли на свіже повітря.

Після огляду медиками врятованого чоловіка з опіками обох нижніх кінцівок, голови та шиї, у важкому стані було госпіталізовано в лікарню Святого Луки м. Львова. Потерпілим виявився власник будинку, чоловік 1975 року народження.

«О 12:28 вогнеборці локалізували пожежу та о 12:39 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 25 кв.м, пошкодив двері на площі 2 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 9 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки», - розповіли рятувальники.

Причини та обставини пожежі встановлюються.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news