logo
03/05
02/05
2 ...

У Львівській області можуть бути перебої в електропостачанні – ОВА

10-02-2023 11:371592

У Львівській області можуть бути перебої в електропостачанні – ОВА
Фото: Укрінформ

Мешканців Львівщини попереджають про можливі перебої з електропостачанням внаслідок масованої ракетної атаки по регіону та по Україні загалом.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

«У Львівській області можуть бути перебої в електропостачанні. Залишайтеся в укриттях», написав Максим Козицький у своєму Telegram-каналі.

Додамо, від ранку по Україні оголошено масштабну повітряну тривогу. Вибухи пролунали у Львові та на Львівщині. Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про роботу ППО. За інформацією Максима Козицького, відпрацювали наші оборонці неба й на Львівщині.

Як писав Leopolis.news, в Укренерго повідомили, що внаслідок ракетної атаки є влучання на декількох об’єктах високовольтної інфраструктури в східному та західному, південному регіонах, що призвело до перебоїв з електропостачанням у деяких областях. Крім того, вночі росіяни атакували енергетичну інфраструктуру дронами та ракетами, спрямовуючи їх на електростанції та об’єкти системи передачі.

Для мінімізації можливих наслідків атаки та збереження енергосистеми «Укренерго» вживає необхідних превентивних заходів, застосовуються аварійні відключення.

Додамо, що повітряна тривога ще триває, не нехтуйте безпекою та залишайтеся в укриттях.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news