logo
17/04
16/04
15/04
2 ...

ВЕНКОН – це актуально, якісно та довговічно

27-02-2023 11:004530

ВЕНКОН – це актуально, якісно та довговічно

ВЕНКОН – це українська родина магазинів техніки. Ми піклуємося про забезпечення наших покупців виключно найкращим товаром, тому відкриваємо новий філіал у казковому місті Львові! Придбання продукції у фізичному магазині, отримання професійної консультації тет-а-тет та замовлення монтажу придбаної техніки – ці дії стають можливими.

VENCON.UA здивує Вас системами:

      опалення (обігрівачі, котли, радіатори);

      кондиціювання (спліт та мультиспліт системи, промислові та моноблочні кондиціонери, теплові насоси та необхідні матеріали);

      вентиляції (вентилятори, рекуператори, бризери, провітрювачі);

      сантехніки;

      водоочистки;

      альтернативної енергетики.

 

Незмінним завданням нашої команди залишається реалізація перевіреного, довговічного та доступного товару. Слідкуючи за світовими новинками, ми відбираємо лише вартий Вашої уваги товар – до рук наших клієнтів потрапляє найкраще!

Поспішаємо Вас порадувати: більше не треба шукати монтувальників, які якісно виконують свою роботу. ВЕНКОН все підготував – достатньо висловити своє бажання і наша група досвідчених фахівців спроектує, розрахує, уникне всіх нюансів та втілить Ваше бажання в життя!

VENCON.UA – завжди на зв’язку, навіть у період стабілізаційних та екстрених відключень світла! Прагнучи забезпечити нашим покупцям максимальний комфорт, керівництво компанії вирішило встановити системи альтернативного живлення. Тепер консультація клієнтів здійснюється без пауз!

Дуже важливим фактором є розрахунок за товари чи послуги, тому чимало уваги було приділено і цьому аспекту!

Окрім плати готівкою в магазині у Львові, що стало можливим з відкриттям філіалу, ми оснастили наших співробітників мобільними терміналами. Сплатити доставку або монтаж необхідної системи можна банківською картою – для Вашої зручності. Але, як і раніше, залишається варіант сплати готівкою та на сайті – вибір доволі широкий)

Також нагадаємо, що будь який товар можна сплатити частинами протягом 10 місяців безвідсотково.

У день відкриття нового магазину ми чекатимемо саме на Вас! Відбуватиметься це за адресою: м. Львів, вул. Стрийська 45А. І кожного покупця, який загляне до нас в цей святковий день, ми віддячимо знижкою у розмірі 10%. Активувати її можна за промокодом LEOPOLIS. Акція діє до 31.03.2023 р.

Ми прагнемо забезпечити всіх потребуючих українців якісним обладнанням, яке слугуватиме довго та безперервно. Маєте потребу в новій системі – магазин ВЕНКОН буде радий Вашому візиту!