Львівські «Карпати» припинили співпрацю з постачальником форми, який досі працює на ринку росії

https://leopolis.news/post/81355/lvivski-karpaty-prypynyly-spivpracyu-z-postachalnykom-formy-yakyy-dosi-pracyue-na-rynku-rosi

07/03/2023

Як повідомили в ФК «Карпати», львівський футбольний клуб розпочав співпрацю з новим технічним партнером «Nike».

Причиною такого рішення стала відсутність чіткої позиції компанії «Joma» щодо припинення роботи на російському ринку. Впродовж кількох місяців клуб вивчав потенційних партнерів і в лютому зупинився на партнерстві з «Nike», чия пропозиція виявилася оптимальною. Одним із визначальних критеріїв при виборі технічного партнера став повний вихід компанії «Nike» із російського ринку.

Зазначається, що нещодавня презентація нової форми від «Joma» однією з команд з країни-терориста вкотре підтвердила правильність рішення менеджменту клубу «Карпати».

Директор з маркетингу ФК «Карпати» Юрій Зелик відзначає: «Ми плануємо отримати нову форму до початку весняної частини чемпіонату. Позаяк, зміна форми є тривалим процесом, то у березні наші футболісти гратимуть товариські матчі ще у старій формі. Далі заплановане поступове оновлення форми та спортивного екіпірування дитячо-юнацьких команд клубу. ФК «Карпати» не хочуть мати жодного зв'язку з компаніями, які досі працюють ринку країни-терориста».

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news