logo
24/04
2 ...

Команда пауерліфтерок Львівщини здобула перемоглу на чемпіонаті України

14-03-2023 13:45723

Команда пауерліфтерок Львівщини здобула перемоглу на чемпіонаті України
Фото: Львівська ОВА

У неділю у Кам'янець-Подільському завершився чемпіонат України з жиму лежачи серед всіх вікових груп.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Львівщина за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА була представлена на змаганнях спортсменами у вікових групах дівчата, чоловіки та ветерани. 

У перший змагальний день чемпіонату дівчата вибороли перше загальнокомандне місце. У ваговій категорії до 43 кг Христина Уляник виборола перемогу з результатом 45 кг. Діана Теплюх виборола другу сходинку у ваговій категорії до 57 кг з результатом 75 кг. Майстер спорту Софія Станько з Яворівщини була беззаперечною переможницею у ваговій категорії до 63 кг з результатом 117,5 кг, що відповідає рекорду України серед дівчат.  Софія також виборола перемогу в абсолютній першості серед дівчат серед всіх вагових категорій.

Серед ветеранів майстер спорту України Віктор Погребінський у ваговій категорії до 105 кг продемонстрував результат 110 кг та виборов першу сходинку п'єдесталу пошани.

Серед чоловіків Микола Василюк подолав 255 кг, що відповідає нормативу майстер спорту України. Микола посів другу сходинку п'єдесталу пошани у ваговій категорії до 120 кг.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news