logo
28/03
2 ...

Перша черга ультрасучасної клініки Superhumans Center запрацює на Львівщині у квітні

15-03-2023 09:51416

Перша черга ультрасучасної клініки Superhumans Center запрацює на Львівщині у квітні
Фото: Львівська ОВА

На базі закладу для українських воїнів та цивільних буде доступною лабораторія з виготовлення та збирання протезів, департамент фізичної реабілітації, відділення психологічної підтримки, а також басейн для реабілітації.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, інформує пресслужба ЛОВА.

«Superhumans Center – це унікальний для нашої держави проєкт. Його втілюють на базі одного з медзакладів Львівської області. Тут працюватимуть висококваліфіковані українські фахівці, вони також переймають досвід медиків провідних клінік зі всього світу. Амбасадорами клініки є відомі українські та іноземні зірки. Пишаюся, що також можу зробити свій внесок у реалізацію цього задуму. Дякую команді Superhumans Center на чолі з Андрієм Ставніцером за масштабне мислення та швидке і якісне втілення вкрай важливого для нашої держави проєкту», - зазначив очільник Львівщини.

Для людей, які постраждали через воєнні дії, усі послуги тут будуть безкоштовними. Двом українським воїнам, які втратили на війні руки, ще до відкриття центру встановили біонічні протези від британської компанії. Щоб стати у чергу на протезування, необхідно заповнити анкету.

Нагадаємо, наприкінці минулого року міністерство охорони здоров'я України та Superhumans Center підписали меморандум про співпрацю для створення спеціалізованої клініки до функціонування якої залучать найкращих медичних спеціалістів зі США та ЄС, які спеціалізуються на протезуванні дорослих і дітей, хірургічних операціях із реконструкції та відновлення понівечених частин тіла або обличчя, а також лікуванні посттравматичного стресового розладу.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news