Українських кінематографістів запрошують подавати заявки на участь у Каннському кіноринку

https://leopolis.news/post/82063/ukranskyh-kinematografistiv-zaproshuyut-podavaty-zayavky-na-uchast-u-kannskomu-kinorynku

18/03/2023

Про це пише «Детектор.медіа».

До участі у програмі Producers Network будуть обрані 5 українських продюсерів-початківців та один документальний проєкт на стадії Work in Progress. Продюсери отримають безплатну ринкову акредитацію, часткову компенсацію коштів на проїзд і проживання в Каннах, а також можливість брати участь у всіх подіях у рамках програми Producers Network, зокрема в ранкових круглих столах із міжнародними кіноекспертами.

До програми Cannes Docs представники Каннського кіноринку зі списку фіналістів від Українського інституту оберуть один проєкт на стадії Work in Progress у жанрі креативної документалістики, який увійде до секції Spotlighted Projects. Команда проєкту-переможця отримає доступ до нетворкінг-активностей і воркшопів Cannes Docs, акредитації на фестиваль для двох осіб, промотування на сайті Cannes Docs та в соцмережах.

Подати заявку на участь можна до 27 березня за цим лінком.

Український інститут попереджає, що сприятиме в отриманні документів для короткострокового виїзду учасників за кордон, але не гарантує отримання такого дозволу.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news