Авдіївка може стати другим Бахмутом найближчим часом – Сили оборони

https://leopolis.news/post/82165/avdivka-moje-staty-drugym-bahmutom-nayblyjchym-chasom--syly-oborony

20/03/2023

Про це повідомив керівник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашківський, інформує «Українська правда».

«Ворог зараз постійно намагається оточити Авдіївку. Я згоден  з колегами з Британії, що Авдіївка може найближчим часом стати другим Бахмутом – це так і є. Однак хочу сказати, що не все так гаразд в російських підрозділах, які атакують на цьому напрямку.

За минулу добу ворог втратив близько трьох рот особового складу (на цьому напрямку - ред.)», – повідомив Дмитрашківський. 

За його словами, штурми Авдіївки є однотипними та передбачуваними – ворог атакує з однієї і тої ж «посадки». В останні три дні окупанти використовують «останні резерви, які мають».

Нагадаємо, британська розвідка 20 березня повідомила, що ситуація в Авдіївці Донецької області тактично подібна до того, що відбувається у Бахмуті.

Зокрема, за даними розвідки, українські війська продовжують організовану оборону, але їхні «лінії постачання на захід перебувають під дедалі більшою загрозою через російську операцію з оточення».

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news