logo
24/04
2 ...

Чоловічі бігові кросівки: найпопулярніші моделі від PUMA®

20-03-2023 18:011095

Чоловічі бігові кросівки: найпопулярніші моделі від PUMA®

Пробіжки здобули велику популярність у сучасному світі. Хтось вибирає для себе пробіжки по місту, а комусь більше до вподоби біг по перетнутій місцевості. У будь-якому випадку слід придбати бігові кросівки, щоб забезпечити ногам захист і комфорт.

Шукаєте якісні бігові кросівки чоловічі? Тоді зверніть увагу на PUMA — в асортименті бренду є достатньо багато моделей, що підвищать продуктивність ваших пробіжок та подарують гарний настрій. В інтернет-магазині PUMA ви знайдете тільки оригінальні товари, а щоб заощадити на їх придбанні, можна скористатися знижками та акціями. Також магазин пропонує безоплатну доставку за умови купівлі товару мінімум на 2500 грн. PUMA — це доброзичливе обслуговування та гарантія якості спортивних товарів.

PUMA Fast-Trac NITRO: універсальний варіант

Ці універсальні кросівки підійдуть для будь-якого типу покриття, навіть для гравійних доріжок, а все завдяки збалансованій амортизації. Це взуття має проміжну підошву, що складається з двох видів піноматеріалу. По всій довжині знаходиться піна NITRO і матеріал ProFoamLite. Міцність підошви гарантується використанням PUMAGRIP ATR. Ця модель забезпечує міцну посадку завдяки вбудованим підблочникам, а завдяки деталям на носку взуття захищене від бруду.

PUMA Ignite Dual: для щоденного бігу

Якщо вас цікавить легке взуття для щоденних пробіжок і занять фітнесом, то зверніть увагу саме на цю модель. Для її виробництва компанія використовує сучасні міцні матеріали, що забезпечують підвищену зносостійкість та гнучкість підошви.

До головних переваг Ignite Dual слід віднести:

·        надійну фіксацію ноги;

·        хорошу вентиляцію;

·        невелику вагу;

·        привабливий дизайн.

Зауважимо, що Ignite Dual не підійде для пробіжок по перетнутій місцевості.

PUMA Voyage Nitro GTX: найкращі для трейлу

На найскладніших трасах і в непередбачуваних умовах у пригоді стане саме ця модель, яка використовується для пробіжок по перетнутій місцевості. Voyage Nitro GTX подарує максимальний захист від негоди, адже кросівки мають водонепроникний верх GORE-TEX. До переваг можна віднести систему фіксації OPTIFIT і гумову підошву PUMAGRIP.

Обирайте будь-які бігові кросівки з великого асортименту PUMA — всі вони мають високу якість та довговічність, необхідно лише орієнтуватися на особисті потреби.