logo
18/04
17/04
16/04
2 ...

Тисячний автомобіль свободи доїхав на фронт до захисників України (ФОТО)

21-03-2023 15:37641

Тисячний автомобіль свободи доїхав на фронт до захисників України (ФОТО)
Фото: Львівська ОВА

Його отримали захисники 3 окремої штурмової бригади Сухопутних військ ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Команди Міжнародного штабу допомоги українцям та Львівського оборонного кластеру вирушили у 10 гуманітарну місію на Схід України.

В межах поїздки зі Львова на фронт до захисників передали автомобілі. Серед них – тисячне авто в межах ініціативи начальника Львівської ОВА «1000 автомобілів свободи». Близько 10 днів автомобіль долав шлях до військових. Його отримали захисники 3 окремої штурмової бригади Сухопутних військ ЗСУ.

Автомобілі укомлектовані бронежилетами четвертого класу захисту від ЛОК, продуктовими наборами, засобами гігієни, солодощами. Гуманітарний вантаж зустрів начальник Донецької ОВА Олег Синєгубов.

Завдяки гуманітарній місії, рятувальники та медики Харківщини отримали автомобіль швидкої допомоги та три пожежні автомобілі. У Києві ГУ ДСНС України також отримало карету швидкої.

Однією з найгарячіших точок, де зараз відбуваються запеклі бої, є Авдіївка. Тому МШДУ та ЛОК з перших днів війни співпрацюють з Авдіївською міською військово-цивільною адміністрацією і надають необхідну допомогу.Тож під час десятої гуманітарної місії великий гуманітарний вантаж був доставлений для захисників Авдіївки і цивільного населенення. Продуктові набори, генератор, планшет, зарядні пристрої, ліки, ліхтарики, окопні свічки, мʼясні вироби і засоби гігієни.

Волонтери завітали до Дружківки та Костянтинівки Донецької області. Костянтинівка за 20 км від Бахмуту. Лінія фронту проходить всього за 10 км від міста. У місті знаходиться біля 25 000 населення, яке не хоче виїжджати та вірить у перемогу України.

«Цивільному населенню, поліції та ТРО передали гуманітарний вантаж. У його складі продуктові набори, генератор, планшет, ліхтарики, засоби гігієни, медичні препарати та інше. Начальник поліції Костянтинівки Дмитро Кірдяпкін дуже дякував за надану допомогу і наголосив, що цінною є ще й моральна підтримка», - зазначили в ЛОК.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news