У Львові із першим сольним концертом виступить YAKTAK

https://leopolis.news/post/82229/u-lvovi-iz-pershym-solnym-koncertom-vystupyt-yaktak

21/03/2023

Подія відбудеться у рамках великого концертного туру містами України, повідомили організатори VINIL Concert agency.

YAKTAK — це поп, реп, рок в одному поєднанні. Він не має стильових кордонів, але має своє чітке бачення.

У молодого виконавця, який вже встиг стати надзвичайно популярним серед шанувальників, є велика амбітна ціль — витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. І це артистові чудово вдається, адже його пісні «Не мовчи», «Чекає вдома», «Ти така вродлива», «В пустій кімнаті» з легкістю залітають в тренди YouTube, збирають мільйони переглядів та завойовують серця слухачів.

https://youtu.be/ed0aLnuNw_U

Ще однією особливістю YAKTAK є гітара. На кожну композицію вона одягається у образ, який перегукується із піснею, із словами та музикою, що звучать. 

«Пісні YAKTAK влучно поєднуються з життєвими переживаннями кожного з нас! Адже він співає мовою душі, тож у нього є що Вам сказати. Чудовою нагодою стане сольний концерт 28 квітня. Побачимось у Малевичі!», – запрошують на концерт організатори VINIL Concert agency.

Подія у Львові стане третьою серед десяти українських міст, які включатиме концерт тур YAKTAK. Він триватиме впродовж 23 квітня - 21 травня та охопить такі міста, як Івано-Франківськ (23.04), Червоноград (27.04), Буськ (29.04), Луцьк (30.04), Рівне (05.05), Тернопіль (06.05), Хмельницький (07.05), Вінниця (14.05) та Чернівці (21.05).

Квитки за посиланням:  https://lviv.karabas.com/ua/yaktak-pershij-solnij-koncert/order/ 

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news