logo
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

У Дрогобицькій виправній колонії перекрили канал постачання наркотиків (ФОТО)

21-03-2023 15:042390

У Дрогобицькій виправній колонії перекрили канал постачання наркотиків (ФОТО)
Фото: Львівської обласної прокуратури

40-річний мешканець Львівської області, який за рішенням суду відбуває покарання в одній з виправних колоній на Львівщині, разом із спільниками організував постачання з «волі» та розповсюдження на території закладу нарковмісних таблеток, зокрема «Субутексу».

Як інформує поліція Львівщини, до складу злочинної групи також входили 38-річний житель Чернівців, який відбуває покарання у цьому ж виправному закладі, мешканець Дрогобича віком 44 роки та 32-річна працівниця медичної частини колонії.

Правоохоронці задокументували кілька фактів постачання та збуту зловмисниками нарковмісних таблеток іншим засудженим. Окрім того, під час санкціонованих обшуків у них були виявлені та вилучені наркотичні засоби та інші речові докази, які скеровані на експертне дослідження.

Як уточнила обласна прокуратура,  повідомлено про підозру 4 особам за фактами незаконного збуту наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України).

Під час обшуків виявлено та вилучено 100 таблеток субітекс.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в області, за оперативного супроводу Управління СБУ у Львівській області та Державної установи «Дрогобицька виправна колонія №40».

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news