Двох воїнів із 103-ої бригади ТрО Львівщини відзначили державними нагородами (ФОТО)

https://leopolis.news/post/82236/dvoh-voniv-iz-103-o-brygady-tro-lvivshchyny-vidznachyly-derjavnymy-nagorodamy-foto

21/03/2023

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Сьогодні, 21 березня, очільник Львівської ОВА Максим Козицький вручив державні нагороди двом військовослужбовцям із 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України. До відзначення долучився командир бригади Валерій Курко, який подякував побратимам за службу. 

Медаль «за військову службу Україні» отримав офіцер 62-ого батальйону Олексій Закордонець. Ще однією нагородою відзначили Юрія Хміляра – захисника, який віддав своє життя за Україну. Медаль чоловіку присудили прижиттєво, однак вручили його сім’ї посмертно. У Юрія залишилися двоє маленьких дітей. 

«Не вистачає слів, щоб висловити всю ту вдячність та виразити повагу. Дякую за можливість побачити і нагородити тих, кому ми завдячуємо усім. Кожен українець повинен пам’ятати, скільки відважних воїнів гине за мир та свободу. Доки живе пам'ять, доти живуть люди. Захисники і захисниці щодня роблять все можливе і надможливе для того, щоб наша країна перемогла, а діти ніколи не бачили жахів війни. Ці зусилля, неймовірна праця, сила духу – шлях до побудови вільного, щасливого майбутнього. Ми зобов’язані вистояти, щоб довести – кожне життя згасло не дарма!», – зазначив Максим Козицький. 

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news