logo
25/04
24/04
2 ...

На Сихові відзначили учасників конкурсу «Свою Україну любіть»

22-03-2023 12:06563

На Сихові відзначили учасників конкурсу «Свою Україну любіть»
Фото: ЛМР

У модульному містечку на Сихові нагородили учасників конкурсу «Свою Україну любіть», що відбувся з нагоди Шевченкових днів. Учасниками стали шестеро дітей: вони декламували вірші Кобзаря. Подарунки отримали усі учасники конкурсу.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Найменшій учасниці – 5 років, найстаршому конкурсанту – 11 років. Це діти з Харківської, Луганської, Донецької та Херсонської областей, які особливо потерпають від рук агресора. Про це повідомили у Міському центрі підтримки вимушено переміщених українців.

«Беручи до уваги старанність наших юних українців у вивченні напам’ять та представленні Шевченкових творів, та той факт, що такий конкурс відбувався вперше у модульному містечку, постало рішення відзначити усіх діточок та відзначити всіх учасників пам’ятними нагородами. Тому кожен учасник отримав книгу – «Кобзар», яка укомплектована щоденником самого ж автора. Окрім цінної книжки, юні учасники отримали подарункові сертифікати від наших партнерів для відвідування Океанаріуму та солодощі. Дякуємо конкурсантам і нашим партнерам», – зазначили у Центрі.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news