logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

На Львівщині судитимуть чоловіка, який погрожував гранатою працівникам поліції

22-03-2023 16:30681

На Львівщині судитимуть чоловіка, який погрожував гранатою працівникам поліції
Фото: Львівської обласної прокуратури

За процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури 36-річному чоловіку повідомлено про підозру за фактом погрози вбивства щодо працівників правоохоронних органів у зв’язку з виконанням ними службових обов’язків (ч.1 ст. 345 КК України).

Як інформує відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, у березні цього року в одному із селищ Львівського району на подвір’я до місцевого мешканця прибули працівники правоохоронних органів для виконання своїх службових обов’язків. А саме метою візиту було виконання вироку суду, яким підозрюваного засуджено до покарання у виді позбавлення волі.

Як зазначається у повідомленні, усвідомлюючи причину візиту, фігурант дістав з шафи гранату та почав погрожувати працівникам поліції, що зірве її та повбиває усіх. При цьому він вимагав від правоохоронців щоб вони залишили його господарство.

Після фігурант почав тікати від правоохоронців, сів в автомобіль та попрямував в напрямку сусіднього села. Згодом його знайшли та затримали.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Leopolis.news