Росіяни під Бахмутом втрачають значні сили та видихаються, скоро ЗСУ цим скористаються – Сирський

https://leopolis.news/post/82333/rosiyany-pid-bahmutom-vtrachayut-znachni-syly-ta-vydyhayutsya-skoro-zsu-cym-skorystayutsya--syrskyy

23/03/2023

Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

«Основними силами рф на цьому напрямку є представники пвк «вагнер». Не шкодуючи нічого вони втрачають значні сили та видихаються. Зовсім скоро ми скористаємось цією нагодою, як свого часу робили це під Києвом, Харковом, Балаклією та Куп’янськом», зазначив Олександр Сирський.

За його словами, «під безперервним вогнем артилерії, авіації противника наші воїни на фронті демонструють надлюдську стійкість, мужність та хоробрість. Зокрема підрозділи 93-ї, 10-ї, 57-ї та 5-ї бригад котрі зараз боронять нашу Батьківщину на сході країни».

Як писав Leopolis.news, у Генштабі повідомили, що на Бахмутському напрямку ворог продовжує ведення наступальних дій, втрачаючи значну кількість живої сили, озброєння та військової техніки. Наші захисники цілодобово відбивають численні атаки противника в районах Бахмута, Богданівки та Предтечиного. Ворожих обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів поблизу лінії зіткнення, серед них - Васюківка, Миньківка, Оріхово-Василівка, Григорівка, Бахмут, Часів Яр, Олександро-Шультине, Північне та Південне Донецької області.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news