logo
29/03
28/03
2 ...

Поблизу Львова сталася потрійна ДТП, травмовані три особи (ФОТО)

23-03-2023 09:579355

Поблизу Львова сталася потрійна ДТП, травмовані три особи (ФОТО)
Фото: Нацполіції України у Львівській області

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 березня, близько 08.40, на автодорозі «Львів-Шегині» у селі Зимна Вода Львівського району.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Hyundai Accent», 80-річний львів’янин, здійснив зіткнення з автомобілем «Ford Edge» під керуванням 46-річного мешканця Львова, внаслідок чого «Ford Edge» виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Opel Movano», яким керував 36-річний житель одного з сіл Львівського району.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу: водій «Ford Edge», водій мікроавтобуса та його пасажир, 41-річний житель Львівського району.

За фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news