logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

40-річний львів’янин облаштував у квартирі нарколабораторію з виготовлення «амфетаміну» (ФОТО, ВІДЕО)

24-03-2023 15:06575

40-річний львів’янин облаштував у квартирі нарколабораторію з виготовлення «амфетаміну» (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: Поліція Львівської області

Зловмисника, який займався виготовленням та реалізацією психотропних речовин, викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинами у Львівській області спільно з слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Встановлено, що 40-річний житель Львова облаштував нарколабораторію у своїй квартирі. Під час санкціонованого обшуку, який проводився за силової підтримки спецпризначенців поліції Львівщини, правоохоронці виявили та вилучили більше 200 грамів речовини, схожої на психотропний засіб «амфетамін» у різних аморфних станах, прекурсори, а також лабораторне обладнання: холодильник, термометри, скляні колби, мірні склянки, електронні ваги та інші речові докази. Усе виявлене скеровано на експертне дослідження.

Також під час досудового розслідування правоохоронці задокументували факти збуту зловмисником своєї «продукції».

Невдовзі слідчі територіального підрозділу поліції повідомлять львів’янину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news