logo
28/03
2 ...

На Львівщині сьогодні представили нового військового прокурора

24-03-2023 17:40768

На Львівщині сьогодні представили нового військового прокурора
Фото: ЛОДА

Новим керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону став Микола Мерет.

Урочисте представлення нового військового прокурора відбулось сьогодні, 24 березня, за участі заступника Генерального прокурора України Антона Войтенка та начальника Львівської ОВА Максима Козицького, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

В органах прокуратори свій кар’єрний шлях Микола Мерет розпочав у 2009 році. За цей час обіймав різні посади, в тому числі керівні, в органах прокуратури різного рівня. До нового призначення працював заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

«Микола Дмитрович зарекомендував себе, як високопрофесійний, вмотивований прокурорський працівник. Це керівник, який здатен організувати колектив для досягнення поставлених завдань. Їх, з огляду на воєнний час, буде багато. До першочергових завдань, які ставить перед Миколою Меретом Генеральний прокурор, належатиме організація колективу для посилення боротьби зі злочинністю на всіх напрямах. Йдеться зокрема про злочини в бюджетній системі, кримінально-карну корупцію, злочини, пов’язані із незаконним використанням майна та техніки державних закупівель, злочини в оборонно-промисловому комплексі. Переконаний, що Микола Мерет здатен показати ефективні результати на новій посаді», – наголосив заступник Генерального прокурора Антон Войтенко.

Новий керівник Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону подякував за довіру та запевнив, що докладе всіх зусиль, щоб якісно виконувати службові обов’язки та поставлені завдання.

«На Львівщині ми прагнемо досягти високого рівня ефективності та злагодженості усіх органів, які забезпечують правопорядок та ведуть боротьбу зі злочинністю. А це, в першу чергу, залежить від людей, які обіймають такі посади. Зараз наші військові на фронті борються зі злочинами зовнішнього ворога, а ми маємо їм показати, що на місцевому рівні також триває активна боротьба зі злочинністю. Бажаю пану Мерету високих показників у роботі та поваги від колег», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Миколу Мерета призначили наказом Офісу Генерального прокурора від 17 березня 2023 року строком на 5 років.

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news