logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Зеленський зустрівся із делегацією Світового банку: про що говорили

24-03-2023 19:06999

Зеленський зустрівся із делегацією Світового банку: про що говорили
Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із делегацією Світового банку на чолі з віце-президентом у справах регіону Європи та Центральної Азії Анною Б’єрде.

Про це інформує Офіс президента.

Президент подякував Світовому банку за безпрецедентну підтримку, що надається Україні в часи повномасштабного російського вторгнення.

«Ми вдячні за ту кількість програм, які Світовий банк реалізує в Україні, особливо після початку повномасштабної війни. Ми дякуємо за вашу готовність приходити на допомогу навіть в умовах воєнних викликів», – сказав Володимир Зеленський.

Окрему увагу було приділено забезпеченню фінансування донорами за координації Світового банку проектів з відновлення нашої країни, насамперед у сферах транспортної інфраструктури, електроенергетики та охорони здоров’я.

Зеленський наголосив на актуальності реалізації програм зі швидкого відновлення зруйнованих об’єктів інфраструктури, передусім житлових будинків та закладів освіти.

Він окремо відзначив важливість реалізації програм зі страхування бізнесу в Україні, що є особливо актуальним у контексті створення робочих місць.

Під час зустрічі було відзначено важливість продовження Світовим банком роботи з партнерами щодо координації зусиль донорів з метою своєчасного надання Україні необхідної допомоги.

Leopolis.news