Василь Малюк привітав співробітників СБУ з професійним святом

https://leopolis.news/post/82493/vasyl-malyuk-pryvitav-spivrobitnykiv-sbu-z-profesiynym-svyatom

25/03/2023

«31-шу річницю створення Служби безпеки України ми знову відзначаємо зі зброєю в руках, захищаючи найцінніше – свою Батьківщину. Та якщо рік тому першочерговою метою було стримати ворога, то сьогодні ми робимо все, аби пришвидшити звільнення рідної землі. Картина війни суттєво змінилася за цей час. І в цьому є вагомий внесок СБУ, яка пліч-о-пліч із побратимами з ЗСУ та всіма Силами безпеки і оборони наближає Перемогу», - наголосив Василь Малюк.

За його словами, сьогодні співробітники СБУ виконують свій професійний обов’язок з честю і великою відповідальністю. Бійці СБУ воюють  у найгарячіших точках війни. 

«Посилюємо роботу за всіма напрямами – від контррозвідки до кібербезпеки. Розслідуємо воєнні злочини окупантів, аби вони відповіли за скоєне.СБУ працює системно та ефективно. Боремося як із зовнішнім ворогом, так із внутрішнім – зрадниками й колаборантами, які кликали «руській мір» до нашого дому. Але ми нещадно вимітаємо це сміття! І надалі продовжимо очищувати країну!», - зазначив Василь Малюк.

Він додав, що Служба безпеки докладає максимум зусиль, аби звільнити Україну від ворожої навали.

«Щиро вітаю всіх співробітників СБУ, які вірою та правдою служать своїй Батьківщині!

Ви довели, що є частиною народу, який неможливо зламати! Завдяки справжнім Героям Україна була, є і обов’язково буде!

На жаль, кращі з кращих віддають своє життя за Батьківщину. Серед них – наші колеги. Вклоняємось перед їхнім подвигом та ще з більшим завзяттям продовжуємо боротися за Україну! Працюємо на результат, діємо на випередження і рухаємося до неминучої Перемоги!«, - наголосив Василь Малюк.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news