logo
19/04
18/04
2 ...

Ірина Гримак на форумі у Польщі обговорила з представниками ділових кіл інвестможливості Львівщини та роль жінки у час війни

26-03-2023 11:02650

Ірина Гримак на форумі у Польщі обговорила з представниками ділових кіл інвестможливості Львівщини та роль жінки у час війни
Фото: пресслужба ЛОР

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак взяла участь в інвестиційному форумі «Invest Cuffs 2023», який триває у ці дні у Польщі.

Про це інформує пресслужба Львівської облради.

У суботу голова обласної ради долучилася до участі у секціях форуму: «Можливості для польсько-українського бізнесу в час війни. Фундамент майбутньої співпраці" та «Роль жінок під час війни".

Ірина Гримак наголосила, що ворог хотів зламати українців, нахабно напавши на нас 24 лютого, але він лише зробив нас сильнішими, мотивованішими, об’єднаними.

«На бік України став увесь цивілізований світ, бо ми захищаємо свободу і людську гідність, ті цінності, за які вмирають сьогодні наші кращі воїни на фронті. Нині ми стоїмо заради майбутніх поколінь, щоб вони мали можливість жити у мирній країні, розвиватися, бути успішними», - зазначила Ірина Гримак.

Голова Львівської обласної ради подякувала польському народові за підтримку українців, зокрема жінок та дітей, яких з перших днів війни прихистили та подали руку допомоги кожному, хто потребував цього.

"Українські жінки не тільки потерпають від війни, вони активно беруть участь у військових діях та на різних фронтах наближають нашу перемогу. В часі війни українські жінки служать в армії, вчать, лікують, займаються бізнесом, політикою, волонтерством. Вони є бабусями, матерями, доньками, сестрами та дружинами, підтримкою та опорою нашим чоловікам та захисникам. Насправді немає зараз різниці, якої ти статі – є лише любов до своєї країни та велика жага до перемоги», - наголосила Ірина Гримак.

Нагадаємо, напередодні голова Львівської обласної ради на запрошення Міжнародної Амбасади Жінок-підприємниць та Жіночого бізнес-клубу взяла участь у відкритті українського простору Strefa_UA в польському Кракові, де презентувала інвестиційний потенціал Львівщини.

Захід відбувся в рамках щорічного інвестиційного форуму „Invest Cuffs 2023” - однієї з найбільших європейських подій, на якій збираються представники інвестиційного ринку.

Ірина Гримак спільно з Генеральним консулом України в Кракові Вячеславом Войнаровським, очільницею Товариства друзів України в Варшаві Веронікою Марчук, членами правління Польсько-Української торгово-промислової палати, керівницею Міжнародного штабу допомоги Українцям Анною Крисюк, представниками ділових кіл обговорили нові бізнес-можливості для України та Львівщини у перспективі післявоєнної співпраці з європейськими партнерами.

Leopolis.news