logo
19/04
2 ...

Максим Козицький привітав нацгвардійців із професійним святом

26-03-2023 12:42599

Максим Козицький привітав нацгвардійців із професійним святом

Голова Львівської ОВА Максим Козицький привітав бійців Національної гвардії України із їх професійним святом. 

Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

Народжена війною сучасна Національна гвардія України була створена в березні 2014 року в розпал агресії росії на сході України.

До Нацгвардії увійшли підготовлені військовослужбовці внутрішніх військ і мотивовані добровольці, які об’єднали свої сили, щоб стати на захист народу і державності України. Військове формування з правоохоронними функціями стало інструментом, спроможним швидко реагувати на різноманітні безпекові загрози на всій території України. Нині підрозділи Національної гвардії України є потужною складовою Сил оборони держави.

«Захищаєте українські території, швидко реагуєте на ворожі провокації, охороняєте та обороняєте важливі об‘єкти, знешкоджуєте озброєних злочинців та диверсійно-розвідувальні групи агресора. Пліч-о-пліч зі ЗСУ та іншими військовими формуваннями України робите все, щоб не допустити oкупaнтa всередину країни та все, аби повернути те, що належить нашій державі.

Сьогодні Національній гвардії України 9 років. Шана та вдячність усім, хто з честю служив чи зараз служить у лавах цієї структури. Імена та подвиг ваших побратимів, які не повернулися живими – назавжди у наших серцях.

Пишаємось і рівняємось на тих, для кого честь, мужність та закон – щоденний орієнтир, скроплений потом та кров‘ю. Повертайтесь живими й неушкодженими. Слава Нацгвардії України!», - наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

В межах кампанії «Гвардія наступу» триває набір до штурмових бригад при Нацгвардії. Йдеться про три нові бригади: «Буревій», «Червона калина» та «Кара-Даг». Детальніше про них за посиланням.

Подати заявку можна онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, або ж у найближчому Центрі надання адміністративних послуг. З адресами ЦНАПів можна ознайомитися тут. Також за номером 0800 10 00 20 працює гаряча лінія.

Leopolis.news