Максим Козицький привітав нацгвардійців із професійним святом

https://leopolis.news/post/82514/maksym-kozyckyy-pryvitav-nacgvardiyciv-iz-profesiynym-svyatom--

26/03/2023

Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

Народжена війною сучасна Національна гвардія України була створена в березні 2014 року в розпал агресії росії на сході України.

До Нацгвардії увійшли підготовлені військовослужбовці внутрішніх військ і мотивовані добровольці, які об’єднали свої сили, щоб стати на захист народу і державності України. Військове формування з правоохоронними функціями стало інструментом, спроможним швидко реагувати на різноманітні безпекові загрози на всій території України. Нині підрозділи Національної гвардії України є потужною складовою Сил оборони держави.

«Захищаєте українські території, швидко реагуєте на ворожі провокації, охороняєте та обороняєте важливі об‘єкти, знешкоджуєте озброєних злочинців та диверсійно-розвідувальні групи агресора. Пліч-о-пліч зі ЗСУ та іншими військовими формуваннями України робите все, щоб не допустити oкупaнтa всередину країни та все, аби повернути те, що належить нашій державі.

Сьогодні Національній гвардії України 9 років. Шана та вдячність усім, хто з честю служив чи зараз служить у лавах цієї структури. Імена та подвиг ваших побратимів, які не повернулися живими – назавжди у наших серцях.

Пишаємось і рівняємось на тих, для кого честь, мужність та закон – щоденний орієнтир, скроплений потом та кров‘ю. Повертайтесь живими й неушкодженими. Слава Нацгвардії України!», - наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

В межах кампанії «Гвардія наступу» триває набір до штурмових бригад при Нацгвардії. Йдеться про три нові бригади: «Буревій», «Червона калина» та «Кара-Даг». Детальніше про них за посиланням.

Подати заявку можна онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, або ж у найближчому Центрі надання адміністративних послуг. З адресами ЦНАПів можна ознайомитися тут. Також за номером 0800 10 00 20 працює гаряча лінія.

Leopolis.news