logo
29/03
2 ...

У закладах освіти Львівщини проводять психологічні тренінги для учителів, учнів та батьків

26-03-2023 19:50683

У закладах освіти Львівщини проводять психологічні тренінги для учителів, учнів та батьків


Робоча група Медико-психосоціальної допомоги разом із міжнародними партнерами і спеціалістами приїздить у школи Львівщини та розповідає про психічне здоров'я, комунікацію в умовах війни та під час сирен.

Про це інформує пресслужба ОДА.

Тренінги проводять на такі теми:

    Як говорити дітям про війну;
    Психоедукація;
    Як комунікувати вчителям з батьками під час сирени;
    Педагоги та війна;
    Самодопомога;
    Безпечне спілкування;
    Розвиток емоційного інтелекту;
    Протидія мінній небезпеці та правила поводження з вибухонебезпечними предметами.

В межах проєкту у школах Львівщини провели уже 64 тренінги – для керівників освітніх закладів, вчителів, практичних психологів, соціальних працівників, батьків та учнів. Охопили близько 900 осіб.

Щоб запросити тренерів у свій навчальний заклад, заповніть анкету: https://bit.ly/3nrEhVW

Якщо ваша організація працює у напрямі освітніх програм та готова проводити психологічні тренінги, реєструйтесь за посиланням: https://bit.ly/40DKRr4

Контактний номер телефону: 066 907 65 38

«Психологічні тренінги для вчителів, батьків та учнів у закладах освіти Львівщини проводять з ініціативи Львівської ОВА в межах робочої групи Медико-психосоціальної допомоги. Керівниця групи – Галина Бордун. Дякую за втілення проєкту усім учасникам робочої групи, Департаменту освіти і науки Львівської ОВА, міжнародним партнерам, спеціалістам та усім причетним», - Максим Козицький.

До проведення тренінгів залучені спеціалісти International Medical Corps, Психічне здоров'я для України, IOM Ukraine, People in Need Ukraine, Мальтійська служба допомоги, Голоси дітей, Право на захист, Première Urgence Internationale - Ukraine, Норвезька рада у справах біженців в Україні, СОС Дитячі Містечка Україна, Українська освітня платформа.

Leoplis.news