Український фільм «Памфір» зібрав майже 2,5 млн грн за перший вікенд прокату

https://leopolis.news/post/82644/ukranskyy-film-pamfir-zibrav-mayje-25-mln-grn-za-pershyy-vikend-prokatu-

28/03/2023

Про це йдеться на сторінці дистриб’ютора FILM.UA.

«Маємо результати першого прокатного вікенду фільму «Памфір». За ці чотири дні наші покази відвідали 15 985 глядачів, а усього ми зібрали 2 413 086 грн! Дякуємо усім, хто підтримав потужне українське кіно переглядом. А тих, хто ще не встиг відвідати кінотеатр — запрошуємо поринути у магнетичний світ, сповнений питань гідності, шаленої енергетики Маланки та не менш шаленого кохання. Прокат триває!», – йдеться у повідомленні.

«Памфір» – український фільм-драма режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука із Олександром Яцентюком у головній ролі. Фільм вийшов в український прокат 23 березня 2023 року. Покази тривають у понад 40 містах України.

Головний герой – хороший сім'янин, якому доля дає випробування, де він звертає з чесного шляху заради своєї сім'ї. Дія відбувається на заході України напередодні традиційного карнавалу Маланки. Памфір (так звати головного героя) повертається до своєї родини після тривалої відсутності. Коли його син влаштовує підпал в молитовному домі, Памфір змушений відновити зв'язок зі своїм неспокійним минулим. Щоб відплатити за провину сина, Памфір звертає на ризикований шлях з незворотними наслідками.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news